Ansvariga för Juniorsektionen PDF Skriv ut

Markus Tollefors

Huvudansvarig Juniorsektionen

Markus har jobbat i klubben sedan 2005 och har dessförinnan seglat själv i klubben. På sin fritifd gillar han att segla, ta en tur med snöskotern eller att köra rally. Markus är även den som representerar juniorsektionen i VBKs styrelse.

Rebecca Persson

Seglarskoleansvarig

Matilda Eriksson

Träningsansvarig

Roger Edqvist

Ledare/Förälder

Roger seglar sedan många år i egen kölbåt med familj och vänner. På tävlingssidan har det blivit ett antal Lidingö Runt och Gotland Runt (ÅFOR) samt en del entypstävlingar i Express.

Mats Rosander

Ledare/Förälder

mats.rosander (at) swedavia.se

Mats har seglat kölbåt i mer än 30 år och tävlar lite till husbehov, bland annat Gotland Runt. (ÅFOR). Sommarsemestern brukar vara med fokus på segling med familjen och ofta i större eskadrar med flera barnfamiljer.

bottom

Senaste artiklarna

Info från hamnen

bottom

Powered by Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, pop3 imap accounts. Valid XHTML and CSS.